lauantai 11. heinäkuuta 2009

leeveistä

Olemme Sallin kanssa keskustelleet Leevi & Leavingsin musiikista. Sallin mielestä se on ihan junttimusaa ja Göstan ääni kuulostaa lähinnä vinkunalta. Hän on hämmästynyt, että kuuntelen ko. musiikkia, koska en ole hänen mielestään niin juntti. Olen yrittänyt selittää, että kappaleiden sanoitukset ovat loistavia. On siis todettava, että 17-vuotias ei ilmeisesti ymmärrä sanoihin sisältyvää sarkastista huumoria. Niissä irvaillaan suomalaiselle keski-ikäisyydelle ja kaupunkilaisten "fiksuudelle". Ehkä on pitänyt olla nuori 70-80-luvuilla, että Leavingsien musiikki huvittaa. Kaikkiahan ei huvita. Tässä kohtaa olen mielelläni juntti.

Poistun viikoksi blogimaailmasta nauttimaan hämäläisestä elämänmenosta.

5 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Ei se varmaan ole iästä kiinni, tunnen pari tuon ikäistä, joihin Göstan sanoitukset iskevät ja lujaa. Olisikohan ennemminkin musiikkimaku kysymys pelkästään.

Itseenikin uppoavat ja täysillä, sääli, että Sundqvits menehtyi niin aikaisin, hän oli loistava lyyrikko.

Mukavaa elämänmenoa Hämeessa.

Hallatar kirjoitti...

On niissä lauluissa paljon hersyvää huumoria. =)
Esimerkkinä tulee mieleeni vaikkapa "siitä tulikin Lauraaa, Jenna Ellinoora Aleksandra Jurvanen..." =)))


Mukavaa lomaa =)))

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa reissua!
-SatuSanna

liskonainen kirjoitti...

göstalle voisi minun puolestani antaa postuumisti mielenterveyden edistämisen palkinnon. siinä missä monelle muullekin tuntevalle ja ajattelevalle suomalaiselle lyyrikolle.

tervetuloa hämeeseen! poikkea toki lopellakin.

www.loppi.fi

Ofelia kirjoitti...

Leevi on ihan paras!!! Suosikkini on Vakosamettihousuinen mies, muut suosikit on Pohjois-Karjala, Teuvo maanteiden kuningas, Poika nimeltä Päivi, Onnelliset (vai mikä se oli?)... kuuntelen Leeviä tosi usein. Ja olen syntynyt 70-luvun lopulla. =) Sanoituksista tulee aina hyvälle tuulelle kun naurattaa!