maanantai 17. marraskuuta 2008

pientä puuhaa

Eilen satoi muutama hippu lunta. Se ei yleensä täällä länsirannikolla pysy kauaa. Lumentulo ja pieni pakkanen tänään sai mut vaihtamaan auton renkaat. Inhoan tuota työtä, mutta olen niin pihi, etten maksa sellaisesta rangasliikkeessä 25 €:a. Mieluummin teen tuon ikävän homman itse. Siihen ei edes mene kovin kauan aikaa. Onpahan nyt nastarenkaat alla, ei tarvitse jännittää lisälumentuloa tms. (Saaran varsinkaan).

Auringonpaiste houkutteli mut vielä lenkille koiran kanssa. Tein myös eilen puolen tunnin lenkin. (Kohtahan on kasassa tämän viikkoinen liikunta. Jostain olen lukenut, että aikuisen pitäisi liikkua kolme kertaa viikossa puolen tuntia. Musta se on aika vähäinen määrä.) Kotiin tultua laitoin linnuille kepin päähän syöttötelineen ja sinne siemeniä. Talon seinässä roikkuu vielä vesiletku (todennäköisesti pakkasesta haljenneena, suutin ainakin on mennyt rikki, luulisin). En kuitenkaan tänään toimeentunut kiikuttamaan sitä varastoon, kun olin mielestäni ahkeroinut riittävästi tälle päivälle.

Alkaakohan kirkasvalolamppu vaikuttaa vai Deprakinen vähennys? Ihan sama, pääasia että on kaksi päivää ollut hyvä olo. Elän nyt päivän kerrallaan itseäni kuunnellen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vaihdoi itse renkaat -onneksi olkoon! Mulla on vielä kesärenkaat alla, pitää kai jossain laitattaa kun oikeasti on kunto niin huono, ylipainoa rutkasti ettei ees kyykkyyn pääse enää ihminen!

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon. Sekä renkaiden vaihdosta (ei joka nainen osaa)että parista valoisasta päivästä.