tiistai 28. huhtikuuta 2009

kalorien kulutusta

On tullut tehtyä pihatöitä. Oma piha on reerassa. Eipä siinä ollut paljon tekemistä, on sen verran pieni. Pensasaita on pitää vielä leikata.

J:n piha on ollut muutaman vuoden täysin pahuuden vallassa. Olen haravoinut siellä ja perannut yhden pusikon juuret. Haravoimista on edelleen. Pihan ainoa kukkapenkki kasvaa sammalta ja rikkaruohoa. J:llä on pää täynnä suunnitelmia, mutta ei aikaa, koska hän tekee töitä välillä yötä päivää. Yritin antaa vinkkejä, mitä kannattaisi ihan ekana tehdä... Olen sen verran "hölmö", että laitan mielelläni hänenkin pihaansa, kun omassa pihassa ei ole liiemmin tekemistä. Toki hän arvostaa jälkeä. Kyllä siitäkin pihasta tulee nätti kesään mennessä.

Eilen pyöräilin ekaa kertaa tänä keväänä. Tästä lähin pyrin kulkemaan pyörällä aina, kun on mahdollista. Pehva tosin protestoi istuinta. Kävelystä johtuen kunto on sen verran hyvä, että pyöräilykin sujui ilman suurempaa puuskutusta. Neljän kuukauden aikana paino on tippunut 10 kiloa! Jossain tietoisuuden hämärärajoilla toivon, että loput 30 ylimääräistä kiloa häviäisivät vuoden kuluessa. En tiedä onko se mahdollista. Joka tapauksessa kilot ovat tulleet lääkkeistä ja nyt kun olen lopettanut ko. lääkkeet, maalaisjärjellä ajatellen ne saisivat mennä. Realistisesti ajattelen, että laihtuisin vielä n. 15 kiloa ihan itsestään.

3 kommenttia:

tyttism kirjoitti...

Hei, onneksi olkoon karistetuista kiloista! Olen ollut puolisen vuotta enimmäkseen sairaslomalla silmän vuoksi ja ihan kaikki liikunta on kielletty. On tosi rassaavaa, että läskit lisääntyy ja olemus veltostuu, vaikkei sen enempää söisikään kuin aikaisemmin...

joulutar kirjoitti...

Hei,
10 kg on saavutus johon minä en ole kyennyt aikoihin, onneksi olkoon! Ken onkaan tämä salaperäinen "J".. ei tarvi vastata... Joka tapauksessa, miksi ei eläisi päivää kerrallaan ja nauttisi juuri siitä mitä tässä hetkessä on ja tekisi juuri sitä mikä tuntuu hyvälle! Niin minäkin teen.

joulutar kirjoitti...

Hei!
Wappuva Niinalle!!!