keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

pääsiäismatkailua

Pääsiäislomalla ystävän luona Espoossa.  Lähdin aamulla liikkeellä, poikkesin Forssassa erään ystävän luona kahvilla. Ajomatka sujui mukavasti.

Eilen illalla tuli autoon ongelmia. Vein T:tä päivystykseen lääkäriin, kurvailin päivystyksen edessä ja takarengas alkoi vinkua pahaenteisesti. Arvelin että jarru jumitti. Ääni meni ohi, kun ajelin vähän aikaa. Kun kurvailin bensa-asemalla, ääni palasi. Autoista ymmärtävä ystäväni arveli vian olevan laakereissa. Kun kysyin, mitä ongelmia siitä saattaa tulla, jos ne prakaa, mulle kerrottiin että pahimmassa tapauksessa saattaa rengas lähteä vauhdissa alta. Onneksi olin puhunut T:lle asiasta, joka oma-aloitteisesti ehdotti hänen autonsa lainaamista. Niinpä vaihdoimme aamulla autoja ja köröttelin pääkaupunkiseudulle laina-autolla turvallisin mielin.
Ko. vika tietenkin vaatii korjaamolla käyntiä. Rahaa ei kylläkään ole ylimääräistä. Onneksi on Visa (heh), joka pelastaa pulasta. (Suoraan mainoksesta.)

Täällä ollaan.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lomaisaa pääsiäisen aikaa kylässä.
Liisa

Hallatar kirjoitti...

Hui, mää en uskaltaisi edes ajella pääkaupunkiseudulla. =)Muksaa pääsiäistä. =)

joulutar kirjoitti...

Nauti irtiotosta! Minäkin kävin Joutsassa Keski-Suomessa. Toivottavasti autosi saadaan kuntoon. Visa on ehdottomasti tarpeellinen pahan päivän varalle!