tiistai 26. tammikuuta 2010

ihana ostos

Olen hipelöinyt erinäisiä kertoja tätä lakanaa Hemtexissä. En raskinut ostaa, koska hinta oli liian korkea, 34,90 €. Kun alennusmyynnit alkoivat, hinta laski kympillä ja oli minulle vieläkin liian kallis. Eilen Hemtex mainosti, että kaikki aletuotteet 50% alennuksella. Sain viimeisen lakanan 12,45 €:lla ja olin sangen tyytyväinen.
Lakanoissa ja pyyheliinoissa on sellainen vika, että ne eivät kulu. Samoja tylsiä liinavaatteita joutuu katselemaan yli 20 vuotta, vanhimmat käsipyyhkeeni ovat 29 vuotta vanhoja. Lakanoita olen uusinut viime vuosina yksinkertaisesti siksi, että haluan vaihtelua ja pois 80- ja 90-luvun kuoseista. Eli meillä riittää rättejä.

8 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Onpa kaunis. Me saimme 24 vuotta sitten kolmettoista pussilakanat häälahjaksi! hiukkasen harmitti, mutta siihen aikaan ei vielä ollut kovin yleisenä käytäntönä tehdä mitään toivomuslistaa. Vaikka olemme lahjoittaneet joitakin eteenpäin ja otukset ovat rikkoneet joitakin, edelleen niitä riittää,joten sama ongelma täällä ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Todella kaunis!
Teit hyvän ostoksen, kun jaksoit odottaa. =)

Anonyymi kirjoitti...

Siis SatuSanna kommentoi edellisen.

Pirstale kirjoitti...

Ihana on! Tekisi mieli itse käydä katsomassa täältä paikallisesta liikkeestä, olisko siellä moisia vielä jäljellä, mutta mulla on kanssa aika monet lakanat oikein hyvässä kunnossa, joten varsinaisesti en tarvitse uusia.

Ja anekdoottina kerron vielä, että sain viime vuonna mummonperintönä erittäin hyväkuntoisia käsipyyhkeitä, joiden ripustinlenksussa lukee "Made in DDR". Mummo ei ole Suomen rajojen ulkopuolella käynyt, joten pyyhkeet lienee ostettu jostain Iisalmen halpiskaupasta. Olen niistä tosi ylpeä! Taattua DDR-läistä laatua ; )

sorvatar kirjoitti...

Kaunis.

Niina kirjoitti...

Pia. Sun pyyhkees on arvotavaraa!

Aija kirjoitti...

Ihan sun värit!

Niina kirjoitti...

Aija. Maalaan tuolit mm. noilla väreillä. ;)