perjantai 27. maaliskuuta 2009

kurssilla

Olin tällä viikolla neljä päivää kurssilla Turun Kakskerrassa, jossa on Turun ja Kaarinan seurakuntien leirikeskus Sinappi. Täytyy todeta, että sikäläisillä seurakunnilla on rahaa. En ole ollut ennen yhtä hulppeassa leirikeskuksessa. Huoneet olivat hotellitasoa, sauna oli kuin kylpylässä.

Kurssin aiheena oli vertaistukiryhmän ohjaana toimiminen. Meitä oli noin 14 kurssilaista Lahdesta Ikaalisiin -akselin länsipuolelta. Viime kesänä olin Oriveden opistolla kirjoittajakurssilla. En tykännyt siellä muutamista ihmisistä, koska he olivat olevinaan erinomaisen päteviä. Tällä kurssilla kaikki olivat mielenterveyskuntoutujia ja samalla viivalla. Jokaisella sai olla omat ongelmansa, kukin sai olla vajavainen. Kurssilla oli hyvä olla. Etukäteen odotin, että saisin tutustua uusiin ihmisiin. Luultavasti tulen pitämään yhteyttä pariin naiseen.

Kun lähtee kotoa johonkin tuollaiseen juttuun, yksi asia jota odotan on, että siellä olisi hyvää ruokaa. Parilla kurssilla on tullut pettymyksiä ruuan suhteen, Sinapissa se oli todella hyvää. Neljän päivän kuluessa paino nousi jonkin verran. Joka ilta saunottiin.

Viikonlopuksi tulee ystävä Hesasta kylään.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun olet palannut koneen äärelle.
Ihmettelinkin jo, että minne olet joutunut.
En muistanut, enkä sitten tajunnut edes lukea blogista aikaisempia päivityksiä, siellähän se olisi ollut, että kursseillahan sitä ollaan. =)
-SatuSanna