maanantai 2. maaliskuuta 2009

kiukkuinen maanantai

Kuinka ihminen voikaan olla koko päivän pahalla päällä! grrr...


Illalla keksin, että mahtaisko olla psm-oireita. Kun olen monta vuotta syönyt mielialaa tasaavia lääkkeitä, ei ole kuukautisetkaan tuntuneet missään. Ennen muinoin olin kiukkuinen ja energinen kuukautisten edellä. Olenko palannut entiseen? Saisivat loppua jo tyystin.


Taidan vaan olla vittuuntunut olemiseeni. Olin koko viikonlopun yksin ja totaalisen tympiintynyt. Se hyvä puoli siinä oli, että keksin taas aloittaa kalligrafian. Eilen viivotin kolme varttia neljää paperia, tänään sitten piirtelin kirjaimia. Nimenomaan piirtelyltä se tuntui. Kun on ollut 1½ vuotta harrastamatta asiaa, tuntuu että saa aloittaa melkein alusta. Aika paljon saa tekstata, että pääsee samaan tasoon kuin joskus oli. Se hyvä puoli koko asiassa on, että nyt mulla on työhuone, jonne saan jättää kaikki paperit levälleen. : ) Tekstaaminen vaatii keskittymistä ja aikaa. Kaksi ja puoli tuntia meni huomaamatta eikä jälki ollut kummoista. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa. Kaksi paperia on vielä käyttämättä.


Sain jouluttarelta tällaisen merkin. Piristi kiukkuista päivääni.
Viime viikolla mainitsin iloitsevani Sadun ja rouva Herttaisen blogeista, koska he ovat niin ahkeria kirjoittajia. Olen löytänyt uuden mielenkiintoisen kirjoittajan ja blogin eli krätisevä akka. Teille annan tämän merkin.

2 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Krätyakka kiittää ja niiatanitkauttaa natisevilla polvillaan ;-)

Palaga kirjoitti...

Toivottavasti kiukku on jo takana päin! Itseäni suututtaa ohimo ja niskakipu joka varmasti johtuu tiukilla olevista lihaksista. En ole viikkoon uskaltanut neulepuikkoihin tarttua.

Kiitos merkistä! Itsekin sain jouluttarelta saman. En ole vielä ehtinyt laittaa blogiini.