lauantai 13. kesäkuuta 2009

kameroista


Blogeja lueskellessani ihailen ihmisten ottamia kuvia. Arvelen, että aika monella on järjestelmäkamera, jolla saa erinomaisia kuvia. Mullakin oli joskus isän hylkäämä järkkäri, jolla kuvasin. Nykysin mulla on pieni HP:n pokkari, joka erään asiantuntijan mukaan ei ole edes kamera. : ( Saa silläkin jonkinlaisia kuvia. Parin viime kuukauden aikana mut on vallannut kamala kamerakuume. Valitettavasti rahatilanteeni ei salli järkkärin ostamista. Liivia kertoi toissa päivänä kamerastaan. Jutun lukeminen lisäsi kamerakuumettani entisestään.
Olin eilen illalla ystäväni luona nautiskelemassa keskieurooppalaisia nesteitä. Istuimme parvekkeella ja nautimme suvesta. Pyöräilin horjuen yöllä kotiin. Suviyö tuoksuu mahtavalta! Pitäisi joskus olla muuten vaan ulkona kesäyössä. Kylläpä tuoremehu maistui aamulla hyvältä.
Jostain syystä asuntoasiat pyörivät jatkuvasti päässä. Eilen mietin, että ehkä voisin asua kaupungilla kerrostalossa, jos siinä olisi riittävän iso parveke. Vaikka tuossa onkin tuo piha, en lopulta ole siellä kovin paljon. Ehkä parveke riittäisi. Sinne pitäisi saada riittävästi ruukkukasveja ja tietenkin raahaisin sinne nyt ulkona olevan vanhan oven. Joka tapauksessa niin kauan kuin Tildassa henki pihisee, asun tässä. Eläminen koiran kanssa kerrostalossa tuntuu liian rasittavalta mukavuudenhaluiselle ihmiselle.6 kommenttia:

joulutar kirjoitti...

Nämä kuvat ainakin ovat tosi tasokkaat ja tarkat minun mielestäni - millä sitten ootkin ottanut!
Ymmärrän kamerakuumeesi, minäkin haluaisin laittaa itse otettuja kuvia blogiini...
Kivaa kun sulla oli kiva ilta =))

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kuviahan kamerallasi tulee.
Minullakin ensimmäinen digikamera oli Hp photosmart 735.
Eilen juuri kokeilin ottaa noista syreeneistä kuvia eri kameroilla.
En myöskään omista järkkäriä.
-SatuSanna

Niina kirjoitti...

SatuSanna. Joku samanlainen toi mun kamerani on.

SusuPetal kirjoitti...

Ei minullakaan ole järkkäriä, en jaksa säädellä ja väännellä, kuvaamisen pitää olla minulle helppoa. Tietenkin jos haluaisi kuvata esim. makroja, tarve olisi toinen.

Niina kirjoitti...

Mun pikkukamerassani on myös makro, sillä nää kukkakuvat on otettu. Mutta jos haluaisi ottaa kuvia laajemmalta alueelta, niistä ei tule hyviä. Itseasiassa onhan tässä pikku laitteessa monenlaisia mahdollisuuksia. Enemmän vikaa taitaa olla kuvaajan asenteissa, kun on saanut päähänsä haluta uuden kameran.

violet kirjoitti...

Suuri osa järjestelmäkamerallakin kuvaavista kuvaa aina vain automatiikalla. Yhtä nappia painamalla;-)
Eli ei se niin vaikeaa ole, tuli Susu Petalin kommentista mieleen.