lauantai 27. helmikuuta 2010

pelko

Olen tutkaillut netistä yhtä taloa. Se on kaikinpuolin ihana ja sellainen kuin olen haaveillut. Hinta on hiukan liian korkea minulle, mutta ei välttämättä mahdoton. Suurin mutta on se, että sinne pitäisi jossain vaiheessa laittaa uusi keittiö. Sekään ei ole mahdotonta. Katselin netistä Ikean keittiöitä, ehkä sieltä jotain löytyisi. Hain myös tietoja paikkakunnasta.

Kaiken tämän miettimisen seurauksena huomasin, että elämänmuutos pelottaa minua aivan helkutisti. Asuntoni on myynnissä ja joskus se menee kaupaksi ja silloin muutos tulee todelliseksi. On pelottavaa, kun pitää yksin tehdä kaikki päätökset, seuraa niistä mitä tahansa. En voi sysätä vastuuta kenellekään toiselle. Menen yksin uudelle paikkakunnalle tavaroideni kanssa. Aloitan yksin uuden elämän vieraassa ympäristössä. Ei ole ketään jonka kanssa konkreettisesti jakaa eteen tulevia asioita. Kaikki pitää tehdä itse.

Olenkohan ihan viisas? Pallo on kuitenkin pistetty pyörimään.

3 kommenttia:

Pirstale kirjoitti...

Mikä paikkakunta? Jos se sattuisi olemaan täällä päin - Uudenmaan ja Hämeen rajamailla - niin auttaisin mielelläni kotiutumisessa.

Niina kirjoitti...

Voi kiitos. Ihan mieltä lämmittää, mutta en ole sinne päin tulossa.

Millan kirjoitti...

Ovat nuo kodinvaihtoasiat vaan isoja juttuja, eikä kaikkia riskejä voi ennakoida. Joskus kannattaa silti hypävä uuteen, vaikka pelottaa. Toivottavasti kaikki sujuu sinulla hyvin.