keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

liikaa?

Liikaa asioita, joita ajatella. Nyt olen väsynyt. Myönteisetkin asiat väsyttävät. On mennyt monta huonosti nukuttua yötä, tänä aamuna olisin nukkunut, mutta kello herätti. Hyvin poikkeuksellista minulla, siis herätyskello. Kävin koeajamassa yhden auton. Pari muuta pitäisi kokeilla, vaikka tiedänkin mitä haluan. Toivottavasti se on autoliikkeessä vielä, kun minulla on rahaa ostaa se.

On aivan uskomatonta, että 15 vuoden jälkeen asiat sujuvat. Vielä joulukuussa tuli rankasti lunta tupaan. Elämänpyörä kääntyy uusille urille ja odotan innolla, mitä kaikkea tämä muutos tuo mukanaan. Olen jo selvittänyt, että voin uudella paikkakunnalla harrastaa samoja asioita kuin täälläkin ja uusiakin.

4 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Tottahan se on että iloinenkin ylikierroksilla käyminen uuvuttaa. Yritä nyt pitää itsestäsi hyvää huolta, että jaksat muuton ja muut edessä olevat hässäkät. Toivottavasti saat myös apua läheisiltäsi. Itse en kyllä yksin selviytyisi minkäänlaisesta muutosta.

Maelka kirjoitti...

Suuret elämänmuutokset kysyvät aina voimia, vaikka muutokset olisivatkin sinällänsä positiivisia. Jaksamista sinulle muuttorumpaan ja asioiden järjestelyyn. Pitää muistaa niin paljon kaikenlaista ja suunnitella kaikenlaista, että ei ihme, jos yöunet jää vähiin. Ajatuksethan ne on, jotka useinmiten valvottaa.

Maelka kirjoitti...

Kirjoitin tähän jo aikasemmin kommentin, mutta näky taas häipyneen jonnekkin bittiavaruuteen. Mutta lyhyesti sama asia: jaksamista muutto- ja muutosrumbaan :-D.

Niina kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta. On kyllä monenlaisia asioita. Olen nyt katsellut autoa, joka on pakko ostaa.