lauantai 6. maaliskuuta 2010

tenkkapoo

Nyt tuli ongelma. On kaksi mielenkiintoista taloa.Tämä on maalla. Siinä on iso tontti omassa rauhassa. Ei ole kuin yksi naapuri, sekin vain kesäisin. Hinta on edullinen, joutuu tekemään pientä remonttia. Jos asuisin täällä, tarvitsisin autoa. Minulle jäisi ylimääräistä rahaa ja voisin jonkun verran maksaa lainaa pois.Tämä puolestaan on Porissa, rauhallisella omakotialueella, jossa ei ole läpikulkuliikennettä ja on kävelymatkan päässä kaupungista. Tässä ei tarvitsisi tehdä muuta kuin pintaremontti. Hinta on sen verran korkea, että ei jäisi ylimääräistä rahaa. Tontti on riittävän iso.

Kummassakin on uuneja, joten voisin lämmittää puilla, mikä on minulle tärkeä asia. Haluan myös pihan, jota voin laittaa. Menen katsomaan kumpaakin.
Tänään on näyttö omasta asunnostani. Tulisi nyt ostaja. Jännittää.

4 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Ovatpa noin ulkoapäin katsoen molemmat tosi somia. Kaupunkitalot ovat tosiaan kalliita, mutta säästyisipä sitten ne auton hankinta- ja ylläpitokulut..Sitäpaitsi, jos kunto jostain syystä huononee, lähempänä kaupunkia on aina helpompi saada palveluja.Saapa nähdä mihin päädyt. Pidän peukkuja, että saat asuntosi myytyä hyvään hintaan.

Maelka kirjoitti...

Molemmilla on hyvät ja huonot puolensa. Onnea matkaan.... kuuntele mitä sydän sanoo.

Niina kirjoitti...

Selvisi etten välitä tuosta Porin talosta. Tänään menen katsomaan taloa maalla.

Anonyymi kirjoitti...

Katsoin Porin talon etuovi.comista. Vaikutti ihastuttavalta. Paikan päällä tietenkin näkee oikeasti, millainen henki talossa on.
Liisa