tiistai 9. maaliskuuta 2010

mitä tarjotaan?

Kävin eilen katsomassa punaista taloa maalla. Tontti on aivan ihana. Talo on minulle sopiva ja tein tarjouksen siitä. Monenlaista pientä, ajan kanssa tehtävää remonttia on tiedossa. Voin itse tehdä paljon ja saan apua tarvittaessa. Olen täysin kyllästynyt tähän oleiluun ja odotan innolla tulevia tekemisiä. Saan laittaa kaiken itselleni ja omalla tavallani. Ihanaa!

Heräsin tänä aamuna puoli neljältä enkä ole saanut nukuttua sen jälkeen. Kyllä tämä on niin iso asia, että sen vuoksi voi hiukan valvoakin. Minun mieleni on nopea ja olen suunnitellut jo monenlaista laittamista. Tämä päivä menee hermostuneeseen odottamiseen, hyväksytäänkö tarjoukseni talosta ja mitä oman asuntoni ostaja vastaa minun hintatarjoukseen.

4 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Voi jukra. Kevättä kohden olisikin kiva mennä remonttitunnelmissa ja puutarhaakin pääsisisi heti muuton jälkeen suunnittelemaan. Omakotitalossa - varsinkin isolla tontilla onkin mukavaa se, että aina tekemistä riittää, jos siitä tykkää :)

joulutar kirjoitti...

Minä jännitin juuri samaa kaksi vuotta sitten. En ole katunut, vaikka tämä onkin pikkuisen *yhteisöllisempää (inhoan tuota sanaa).
Onnea matkaan!

Maelka kirjoitti...

Ihana juttu...itsekkin olisin päätynyt siihen punaiseen taloon :-D.Toivottavasti kaupat syntyy.

Hallatar kirjoitti...

Kuinka kävi?