perjantai 2. huhtikuuta 2010

kurkkimassa

Kävin eilen vilkuilemassa uuden kodin pihaa. Entiset asukkaat olivat juuri muuttamassa. Talvi näytti tehneen yhdelle omenapuulle pahojaan, mutta onneksi jäljellä on vielä viisi puuta. Lumen alta oli kuoriutunut ihana kiviaita, joka reunustaa tonttia ainoan naapurin suuntaan. Tien viereen oli istutettu kuusiaita. Mitä kaikkea pihasta paljastuukaan, kun lumet sulavat ja saan kulkea ympäriinsä rauhassa.

5 kommenttia:

Pellon pientareella kirjoitti...

Vitsi, onpa jännittävää! Varmasti ihan käsittämättömän hieno tunne! Onnea.

joulutar kirjoitti...

Jännää... toivottavasti se on vaan kaikkea hyvää mitä sieltä paljastuu... Meidän pihassa jänikset ovat pureskelleet alimpia omppupuiden oksia, kun ovat istua kököttäneet vain lumikasan päällä ja valmis ruoka ollut nenän edessä! Muutin tähän omaani kesäkuussa joten mitään yllätyksiä ei ollut tuossa mielessä.
Hyvää Pääsiäistä!

Mk kirjoitti...

Kuulostaa hienolta!
Itsekkin odotan mitä ensimmäinen kevät ja kesä täällä tuo tullessaan, lokakuun lopussa viheriöi enää sammal.
Hyvää pääsiäisen jatkoa!

Millan kirjoitti...

Oi sentään. Omppupuita ja vielä kiviaitakin. Siellä aidankoloissa on varmasti mukavaa kasvattaa kivikkokukkia. Semmoisesta aidasta itse olen aina haaveillut :)

Pirstale kirjoitti...

Omenapuut ja kiviaita kuullostavat aivan ihanalta! Loppukesästä sitten nautit siellä puiden katveessa itse puristettua omenamehua!!!