tiistai 6. huhtikuuta 2010

lamppu


Argh, että voi vessan valo kiukuttaa! Vanha hehkulamppu meni rikki ja laitoin tilalle uuden enrgiansäästölampun. Ennen kuin siihen tuli kunnolla valo, olin kerennyt toimittaa asiani. Vaihdoin toisen lampun, joka välkkyy ärsyttävästi ennen kuin se lämpenee riittävästi. Lampun pitäisi antaa palaa rauhassa eikä sammuttaa sitä vessasta poistuessa, mutta kuinka käsi automaattisesti meneekään aina katkaisijalle. Nämä kuvat otettuani katkaisin taas virran automaattisesti. aargh.

5 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Nämä uudet energiansäästölamput ovat kyllä äärimmäisen epäkelpoja. Toivottavasti ledlamput pian vähän halpenevat.

Aija kirjoitti...

Joo!!!! Jaan ärsytyksesi. Ostin lauantaina vessan valaisimeen energiansäästökynttilälampun. Ja eikös se perhana ole sen verran liian pitkä, ettei valaisimen kupu mahdu paikoilleen. Ja sama ongelma tuon syttymisen "nopeuden" mukana.

Pellon pientareella kirjoitti...

Noo, ehkä elämän mittakaavassa aika pieni juttu kuitenkin... ;). Ostat vessaan tavallisen lampun ja sammutat sen aina entiseen tapaan? Onhan se energiansäästölamppu monessa paikassa ihan hyvä olla, mutta ei ilmeisesti sovi sitten ihan joka kohteeseen.

Niina kirjoitti...

Hehkulamppuja ei vaan tahdo löytää enää kovin helposti. Kävin tänään yhdessä sähköliikkeessä ja heräteostin uuden lampun keittiöön, mutta unohdin hehkulampun.

Aija kirjoitti...

Sepä just on ongelma, kun niitä hehkulamppuja ei meinaa enää löytää.