torstai 12. maaliskuuta 2009

odotettavissa

Aamu alkoi ihan uusin ajatuksin, kun posti toi mulle kutsun koulutukseen. Pääsen MTKL:n vertaistukiryhmänohjaaja koulutukseen. Tällaiselle, köyhälle ihmiselle pelkkä kurssille pääseminen on lomaa. Ihanaa vaihtelua arkeen. Saan olla neljä päivää uusien ihmisten parissa täysihoidossa. Neljään päivään ei tarvitse miettiä ruokaa, pyykinpesua eikä muitakaan arkisia asioita. Saa unohtaa kaiken ja keskittyä uusiin asioihin. Kurssi on jo vajaan parin viikon sisällä. Jatkoa seuraa syksyllä!

Huhtikuun lopulla menen Mieli maasta ryhmänohjaaja -koulutukseen. Tarkoituksena on aloittaa syksyllä kahden muun naisen kanssa Mieli maasta -ryhmä Hyviksellä. Halusin mukaan muita, koska näin voi jakaa vastuuta eikä tarvitse itse olla joka viikko paikalla, jos ei halua. Mielenterveyteen liittyvien ryhmien vetäminen on aika vaativaa, siksi on hyvä ettei siihen tarvitse sitoutua joka viikko.

Toivon vielä pääseväni "köyhien naisten" lomalle elokuulla. Niin ja pääsiäisen aikaan menen ystäväni luo Espooseen.

Se että on tulevaisuudessa jotain mukavaa odotettavaa, antaa hiukan toivoa, jonka varassa ehkä jaksaa tätä turhauttavaa arkea.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukava kuulla, että sinulla on kalenterissa mieluisia merkintöjä. Minä olen yrittänyt muutamissa piireissä käydä, mutten ole löytänyt vastiketta tarpeisiini. Pitäisi kai mennä sinun tavoin kurssille ja alkaa omaa piiriä pyörittämään.
Valoisaa kevättä sinulle.

Anna kirjoitti...

Todella mukavankuuloinen kevät sinulla tiedossa! Aurinkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana uusi etusivu.
Liisa

Niina kirjoitti...

Kiitos kaikille positiivisista kommenteista.

Palaga kirjoitti...

Onnittelut sinulle! Kursseille on mukava päästä, sillä siellä tutustuu uusiin ihaniin ihmisiin!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Luulen että sinulla on myös kyky sitoutua lupaamiisi asioihin. Tämä on varmaan sulle ihan oikea juttu. Toivottavasti saat vielä sen loman!