maanantai 29. kesäkuuta 2009

papukaijamerkkejä

Nyt annan itselleni 10 papukaijamerkkiä. Kävin nimittäin mattopyykillä. Viime kesänä olin niin väsynyt, etten jaksanut ollenkaan pestä mattoja ja ratkaisin likaisten mattojen ongelman ostamalla syksyllä uuden käytävämaton. (En harrasta kovinkaan paljon mattoja.) Yleensä niiden pesu on jäänyt heinäkuun loppupuolelle. Ajatus mattopyykistä tuntui nytkin vastenmieliseltä, mutta oli lopulta ihan kivaa. Ennen lähtöäni pesin varjossa olevan taloyhtiön mattotelineen levänpoistoaineella, jotta saan mattoni kuivumaan auringolta suojaan, puhtaalle telineelle. Ja eikös vaan joku nappuri oli heti keksinyt, että teline on puhdas ja tuonut sillä aikaa omat mattonsa kuivumaan. Hiukan vitutti.

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Hienoa! Tunnustan, että mullekin mattopyykki on yksi niitä vihoviimeisimpiä hommia, vaikka se on hienolla säällä ihan mukavaakin. Se vaatii kuitenkin suunnittelua ja vaivannäköä. Pidän pitkään likaisia mattoja, hankkiudun niistä eroon ja ostan uusia. Mutta hei, tänä kesänä on mentävä mattopyykille.

Tuohon edelliseen postaukseesi liittyen: Olen usein stressipäivinä ja muutenkin miettinyt, paljon mulle pitäisi maksaa eläkettä tai korvausta, etten kävisi töissä. Siis jos olisi valinnanvapaus. Nyt mä saan käteen aineenopettajan työstä 2200€...Varmaan jäisin jo 1500€ kotiin jos joku sen mulle maksaisi. Toisaalta, nyt kun masennukseni on hoidossa ja olen löytänyt ilon takaisin elämääni, näen
myös työni aivan uudessa positiivisessa valossa.

t Johanna

Millan kirjoitti...

Mukavaa syntymäpäivää :-)