perjantai 5. helmikuuta 2010

puhdetyötä

Olen vuosia suunnitellut keittiön pöydän ja tuolien maalaamista. Ne ovat peruskamaa 80-luvun lopulta, jolloin mänty oli suosiossa sisutuksessa. Minulla on muutaman vuoden ollut visio, mitä haluan. Joidenkin mielestä ihan typerä idea. Olen tammikuun velttoillut ja miettinyt, mitä tekisin. Olin iloinen, kun keksin että nyt on maalaamisen aika. Siis värikauppaan. Minulla on 8 tuolia (yhtä ei saa maalata, kun Salli haluaa sen itselleen) jotka kaikki maalaan eri värisiksi. Alla on kaksi ensimäistä valmiina.6 kommenttia:

tyttism kirjoitti...

Ihanat värit, etenkin tuo vihreä! Mun kummilassa oli kans eri väreillä petsätut tuolit ruokapöydässä. Maalaatko pöydänkin?

Millan kirjoitti...

Herkullisen näköisiä ! Rohkea veto. Kokonaisuudesta tulee varmasti piristävä. Meidän kalusteemme ovat melko saman näköiset ja mäntyä myös. Ne taitavat kuitenkin päätyä hieman sovinnaisemmin valkoisiksi :)

Niina kirjoitti...

Pöydästä tulee helmenharmaa, hyvin lähellä valkoista.

Maelka kirjoitti...

Ihan kivat värit...tykkään :-D. Iloisia tuoleja toivottavasti tulevaan mummonmökkiin....

Anonyymi kirjoitti...

Työn jälki näkyy heti ja se on hyvä(ä). Jospa laittaisit vielä jokaiseen tuoliin kunkin vastaväriset istuintyynyt. Iloista mieltä syntyy iloisilla väreillä.

A-R kirjoitti...

Ihana idea! Ainakin noi kaksi tuolia on tosi herkullisen väriset, odotan innolla että paljastuu muutkin värit!