lauantai 30. toukokuuta 2009

rahanmenoa

Neljän päivän kurssin jälkeen olen ollut melkoisen väsynyt. Kurssilla käsiteltiin yhdityksen hallituksen toimintaa. Opin paljon ja saimme läjän materiaalia. Kun on pääasiassa kotona, kursseilu tuntuu lomalta, vaikka onkin omalla tavalla rasittavaa, koska en ole tottunut päivittäiseen työskentelyyn.

Nyt tapahtui se, mitä olen hetken aikaa pelännyt eli pesukone hajosi, se ei suostu enää linkoamaan. Onneksi meidän taloyhtiössä on pesukone, niin ettei tarvitse heti olla ostamassa uutta. Siihen ei ole rahaa hetkeen aikaan, ei edes korjaajaan tällä hetkellä. Viime tilistä piti ostaa uusi imuri, ilman sitä en suostu elämään. Ulkokukkiin on kyllä rahaa... Se on asia johon haluan satsata, nautin niistä niin paljon.

Menen tänään vävykokelaan ylioppilasjuhliin ja veljen vaimon valmistujaisiin. Meillä juhlitaan ylioppilaita kahteen kertaan puolen vuoden sisällä. Saara pääsee ylioppilaaksi itsenäisyyspäivänä ja Salli ensi keväänä. Ajatus rasittaa jo nyt. No, sittenpähän ovat ohi. Mutta nyt juhlimaan.

2 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Sunnuntai lukukierros..mukavaa sunnuntai iltaa...

Liisa kirjoitti...

Oletko kokeillut nukkasiivilän puhdistamista? Minulla on auttanut linkoamattomuuteen.