torstai 12. helmikuuta 2009

penkkarit

Saaralla oli tänään penkkarit. Hänen koulussaan (Porin suomalaisessa yhteislyseossa) ei vietetä vanhojen päiviä, vaan penkkaripäivänä abit pukeutuvat juhla-asuihin ja tanssivat vanhemmille ja opettajille.


Saara ja poikaystävänsä Nick, joka käy samaa koulua.


Abien ja koko Porin kouluväen riemua varjosti eilen tapahtunut junaonnettomuus, jossa kuoli kaksi Meri-Porin lukion abia ja kolmas loukkaantui vakavasti. Meri-Porin abit osallistuivat penkkariajeluun tavallisissa vaatteissaan surunauhat käsivarsissa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten kaunis tytär puvussaan! Ja oma poikaystäväkin kavaljeerina ja ilona. Mukavaa kun laitoit kuvia. Kouluun jäävät wanhat eivät siis tanssi vanhojentansseja tässä koulussa vai?
Luin tästä surullisesta onnettomuudesta. En koskaan unohda miten kovasti kosketti Konginkankaan onnettomuus oman tyttäreni abi-aikoina.
Mukavaa ystävänpäivää!

Niina kirjoitti...

Tässä koulussa ei tanssita vanhojen tansseja vaan abit tanssit.
Sallilla olisi ollut vanhojen tanssit omassa koulussaan, mutta hän ei halunnut osallistua niihin.
Konginkankaalla kuoli Saaran silloisen luokkakaverin äiti ja poika loukkaantui vakavasti. Hän toipui hyvin, mutta jäi yksin, koska isä asuu Norjassa. Pojan elämä meni äidin kuoleman vuoksi hyvin sekaisin, tuskin on vieläkään kohdallaan.

Anonyymi kirjoitti...

Luin tuosta onnettomuudesta pari päivää sitten ja ajattelin, miten se tulisi koskettamaan useaa nuorta abiturienttia. Tosi surullista, kuten aina nuoren ihmisen kuollessa.

Mutta tyttäresi näyttää upealta ja hänellä on edessä elämä täynnä mahdollisuuksia. Toivottavasti hän saa sen, mitä haluaa.

Anonyymi kirjoitti...

Elämän pitää kuitenkin jatkua, sitä poisnukkuneetkin olisivat varmasti toivoneet. Voi miten aina ovat nuoret ihmiset niin lähellä sydäntäni! He ovat niin tuoreita ja suloisia ja rakastettavia. Mielestäni suurin rikkaus elämässä on olla äiti, kaikkine iloineen ja suruineen...vai mitä Niina?