torstai 29. tammikuuta 2009

edullisia ostoksia

Saaran kanssa shoppailimme eilen, siis haimme Saaran tilaamat tuolit ja katselimme työtuoleja. Löysin puoleen hintaan kauniita Finlaysonin tabletteja. Oli ihan pakko ostaa neljä tällaista. (Kamera on saanut uuden akun, joten pääsen kuvaamaan. Seuraan montaa sisustusblogia, joten nyt hiukan omasta sisustuksestani.)Sitten kuva suosikkikynttilänjalasta.


Kun täytin 40-v. toivoin lahjaksi rahaa, joilla ostin mm. tämän. Pidän tätä jatkuvasti keittiön pöydällä, koska tykkään siitä kovin.

Ehkä uskaltaudun kuvaamaan kotiani enemmänkin ja laittamaan kuvia tänne.

Saara muuttaa maanantaina. Tänään ompelin hänelle päiväpeitteen. Ensi viikolla alan remontoimaan hänen vanhaa huonettaan itselleni makuuhuoneeksi. Löysin eilen sattumoisin kaunista, kuviollista tapettia, jonka laitan huoneen päätyseinään, sängynpäätyyn. Tapetti maksoi 9,5 €:a rulla eli oli todella edullista, vanha hinta oli kuulemma noin 50 €:a. Kolmen muun seinän tapetit pitää vielä hankkia. Yksi mahdollisuus on maalata seinät sellaisella maalilla, jossa on mukana hiekkaa, langanpätkiä ja jotain kimalletta. Olen nähnyt kuvia ja pinta näyttää todella elävältä ja kauniilta.Ei kommentteja: