torstai 8. tammikuuta 2009

harmaat piiloon ja lääkkeet kehiin

Tämän kuun alussa olin parturissa. Selitin hänelle, että aion katsoa millaisen väriset hiukset mulla on, kun en aio värjätä niitä hetkeen aikaan ja vanha väri on jo kaikki kasvanut pois. Tänään kyllästyin katsomaan harmahtaviksi muuttuneita hiuksiani ja värjäsin hiukseni entiselleen. Kylläpä piristi. Tein tuon homman iltapäivällä ja huuhdellessani hiuksiani huomasin miettiväni, voiko klo 17 laittaa yöpaidan päälle! Hyvät hyssykät! Olen yksin kotona, kukaan ei ole tulossa kylään. Syksyllä olin usein koko päivän yöpaidassa, kun en masennukseltani jaksanut käydä suihkussa ja vaihtaa päivävaatteita päälle.

Otin tänään takapakkia lääkevähennyksissäni. Aamulla olin ahdistunut, ymmärsin kyllä mistä oli kyse - raha-asioista. Seroquel on hyvä lääke pitämään ahdistusta kurissa, varsinkin 2-suuntaisilla (joku uusi tutkimus lääkärini mukaan). Otan sitä siis entisen annoksen illalla. Palasin myös Efexorin osalta vanhaan 225 mg annosteluun. Intoilin ehkä liikaa näissä vähennysasioissa. En halua kokea turhaan ahdistusta, jos se johtuu lääkkeen vähentämisestä. Mielenkiinnolla odotan huomista lääkärikäyntiä, mitä hän mahtaa tuumata asioista.

Nukkumisen pituus näyttää vaihtelevan. Eilen heräsin klo 7, tänään klo 10.30, enkä olisi millään jaksanut silloinkaan herätä, mutta pissihätä pakotti. Tuntui ihanalta herätä päivään, jolloin ei ole mitään tekemistä. Saan vielä olla yksikseni viisi päivää, koska tytöt ovat isänsä luona. Nautin näistä yksinäisistä viikonlopuista, kun saan olla tekemättä mitään. Ei ainakaan tarvitse tehdä ruokaa kellekään.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Pidetään kuiteskin huoli ettei liukastuta tuolla ulkona. Ei oo nimittäin kivaa jos menis joku raaja pakettiin...Sulla on kuiteskin hyvä kun on takapiha ja tytöt jeesimässä tarvittaessa. Mua on oikeesti alkanut pelottaa parin kaatumisen jälkeen!
Valoa piteneviin päiviimme!!