torstai 15. tammikuuta 2009

köyhä yh-äiti lankeaa

En saisi mennä kirja-aleen, varsinkaan kun ensi kuussa köyhdyn Saaran poismuuton (en saa enää elaria) ja Sallin lakanneen lapsilisän vuoksi.

Lankesin näihin.
Bo Carpelan - Axel.
Harry Bernstein - Näkymätön muuri.
Hanna-Liisa Ryti-Erkinheimo - Gerda Rytin elämänkerta I.
Victor Klemperer - Haluan todistaa. Päiväkirjat 1933-1945.
Andrei Makine - Maa ja taivas, kirja joka mulla jo on!

Kolme kirjoista on aika paksuja, joten rahoilleni on vastinetta. :) Ei voi mitään, kun on kirjahullu. Kirjahylly puolestaan alkaa olla täynnä. Pienellä fiksaamisella saan onneksi lisätilaa pari hyllyä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taas kuullostaa tutulta! Minä olen joutunut kokeilemaan ihan siedätyshoitoa kirjakaupassa, että kävelen hyllyjen välissä kiinnittämässä katsettani mihinkään kirjaan ; ) Rahatilanteeni on sen verran huonontunut ja kahden alakouluikäisen lapsen yksinhuoltajana on tuo lukemiseen varastettavissa oleva aika niin vähäistä, että hyllyssä on nytkin monta vielä lukematonta opusta. Ja kirjastokin on olemassa - nyt vaan täytyy ruveta listaamaan kirjoja, joita olen lukenut...

Niina kirjoitti...

En uskalla mennä kirjakauppaan siedätyshoitoon, koska aina löytyy jokin meilenkiintoinen, halpakin kirja. Aikaa lukemiseen mulla kyllä on. Monta lukematonta kirjaa on hyllyssä, koska käyn myös ahkerasti kirjastossa.

Anonyymi kirjoitti...

Hauska otsikko... :)
Eilen radiossa tuumattiin että kirjamyynti romahtaisi ilman keski-ikäisiä naisia. Saattaa pitää paikkaansa, mitä nyt ajattelen omaakin tuttavapiiriä...